Hemma

Borta bra men hemma bäst. Tänk vad mkt det ligger i det.

Har haft 2 underbara dagar med pappa i Örebro. Besökte Anders i torsdags ett par timmar. Han var precis som jag kom ihåg honom. Anders är en person som varit en stor del av mitt liv under många år när jag var liten, en person man saknat att ha på senare år. Blev så att jag växte upp, var alltmer sällan och hälsade på och åren bara sprang förbi. Nu tio år senare var det ett kärt återseende. Vi fikade och bara pratade, skönt.

Fredagen spenderades på stan, köpte lite nya kläder till Edwin men hittade inget till mig själv. Trots att pappa betalade, tänk att det alltid är så. När man väl får/har pengar så hittar man aldrig något man vill ha medans när man är pank... ja då kryllar det av "have-to-have-plagg"  Varför är det så?


Nu tar jag & min fina familj en liten tripp på stan, bara strosa runt lite.

So long

Örebro

Ligger i sängen med massa tankar och kan inte sova. BLÄ ! I want John Blund to pay me a visit .

Kollade in Sannas blogg nyss, hon hade klippt sig. Såå fint, såå fräsch. När man ser det blir man så sugen på att göra om sig själv lite också. Ny haircut men hur? Jag har iaf bestämt mig för att jag inte ska klippa av mig håret, för varje gång jag sparat ut det så ryker det. Så nu är det här för att stanna, klart att en frisyr inte skulle sitta fel men på längden får det vara. Ja, jag är feg..som tusan också !

Nu sover mitt hjärta, älskade unge.
Imorgon gör vi stan i Örebro tillsammans med morfar & hans plånbok. Love being spoiled .

Natti.


PENGAR

Pengar kan verkligen konsten att förstöra.

Har varit en riktig skitdag, liksom alla dagar dagar runt löning och räkningar på hög.Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Fan hur jag än vrider & vänder på allt verkar det aldrig gå ihop. Det blir väl inte lättare av att Hasse inget jobb har, är så fruktansvärt frustrerande. Man bara gnäller, gnäller & gnäller, och jag gillar inte att gnälla. Jag gillar inte när min mammapenning inte räcker till för alla räkningar och jag hela tiden måste prioritera om. Hur mycket jag än vill vara hemma med min son så känner jag att om det inte händer något snart så får väl jag gå tillbaka och börja jobba för annars rasar allt samman. Jag blir bara arg av alla känslor som gnager inuti mig.


Imorgon flyr jag vardagen. Jag & Edwin tar en välbehövlig trip till Örebro. Komma bort och få tänka på annat, rensa huvudet lite så man kan börja sakna igen.

Nepp. Nu slänger jag mig i soffan för att kika på Grannfejden som idag får besök av hundcoachen. Ska bli intressant att se vad han säger om hundar som "anses" vara aggresiva och gör utfall på allt & alla. Tänk vad folk snackar mkt. Speciellt de som inte kan något om hundars beteende.

So long.
M

Slappdag

Dagen har bestått utav städning och slappning. Vädret bjuder ju in till att kura ihop sig under en filt i soffan när det pissar ner regn utanför fönstret. Tom Mira stannar hellre inne än går ut på en promenad. Hon gick utanför dörren, kissade och vände direkt. Nu sitter hon under bordet och hoppas på att det ska "råka" hamna lite mat där. Tjockishund även kallad.

Åh, annars har det inte varit så mycket. Suttit och drömt mig bort. Ibland vill man ha ut så himla mycket mer av livet. På jobbfronten känner jag att jag behöver en nytändning. Varför ska man sitta dag ut & dag in och göra samma sak när man vet att man kan det. Klart att pengar är en stor faktor men utmaningar då?
Jag skulle ALDRIG kunna gå till ett och samma arbete i 20 år, göra samma sak och aldrig behöva känna mig osäker. Det är när vi testar nya saker, gör sånt som inte sitter i benmärgen som man utvecklas. Sitt inte på samma jobb i 20 år om du inte tycker det är kul att gå till jobbet. Våga ta nästa kliv, det är DITT liv det handlar om, inte grannens.

Man kan inte bli stark utan att våga vara svag.


Mira och Edwin myser en kväll


Fredagsmys

Tog en promenad till Coop Extra för lite inhandling av fredagsmys. Var rent utsagt livsfarligt att gå på vissa ställen, isbana all over. Men nu när godiset snart står på bordet med sin bästa kompis chips är det väl dags att slänga upp fötterna i soffan, tända lite ljus och sätta på "Robin Hood"

Ha en bra kväll



Länk till klippet med Rasmus Seebach i Vakna. Refrängen är så fin.

http://www.youtube.com/watch?v=R_ftCkTwJU4


Underbara

Natt. Haft bästa natten på väldigt länge. Edwin sov från ca 22:00 - 08.00. Inte undra på att man kände sig utvilad när man vaknade. Kanske var den fina snön som lagt sig som ett vitt täcke ute.

Just nu kollar jag på Vakna med the Voice. Rasmus Seebach var där & sjöng sin nya låt. Tycker inte danska är så fint i musiksammanhang men han är ju bara hur bra som helst. Vilken känsla. Jag blev rörd ..
Ska försöka lägga upp ett klipp lite senare men nu blir det promenad i den fina snön med barn, hund & man <3

So long

Hus

Tänk att det ska vara så svårt att hitta "rätt" hus till "rätt" pris. Jag slutar aldrig önska att man hade huuur mkt pengar som helst. Då skulle jag istället för att köpa ett nytt hus köpa ett äldre hus och totalrenovera. Göra ett alldeles dundermysigt hus som är ett på miljonen. Älskar programmet som går på tv där de renoverar diverse olika lador mm och bygger sjukt fina, annorlunda hus. Sånt vill jag ha.

Kikade på ett familjehus i Igelstorp idag, perfekt för Edwin men inte perfekt för våran ekonomi. Ska man lägga så pass mkt i månaden bara på hyra, lån och driftkostander ska det kännas rätt, iaf lite mer rätt. Hade väl inte riktigt rätt humör för husvisning med mamma på sjukhus och tusentals andra tankar i huvudet.
Besökte mamma och när det kändes lite bättre begav vi oss för nästa hustitt,  en villa för uthyrning. Var en hel del renovering som behövdes göra då ett äldre par bott där men helt klart intressant. Världens trädgård där Edwin & Mira kan busa runt. Hur underbart är det inte med en fet trädgård?!

Ååh, kom för en stund sen på att jag missat LYXFÄLLAN, var ju ett måste att se detta denna vecka då en gammal arbetskollega var med. Undra hur man kan låta det gå så långt? Det är alldeles för lätt att få krediter i dagens samhälle. MEN alla har ju ett eget ansvar så att säga med har man ingen inkomst kan man inte leva ett "wannabe-jetset-liv" Det säger sig själv.


Nu ska jag hoppa i säng, är megatrött.


Sol vs Snö

Vilket jävla omslag ?!
Jag mötte upp Josefine och Edwins supersöta tjej Tilde för en långpromenad i det underbara vädret. Hann bort till Horsås när Josefine kläcker att det ser ut som om det ska snöa, och visst fan ! 5 min senare faller den första flingan pladask på hennes halsduk, minuter senare öste det ner. Och jag som tagit på mig en tunn höstjacka, trodde jag skulle frysa ihjäl. Snälla män som vi har blev det bilfärd hem.

Så nu har jag burrat ner mig under duntäcket, lagom till att solen kikat fram igen.
En kort powernap innan det är dags för husvisning 16.30.

So long


Soffläge

Segade oss till slut upp ur soffan. Efter lite mat vilket givetvis gav oss lite energi satte vi oss i bilen och tog en tripp till Elins Esplanad. Strosade runt lite, lade undan en overall till Edwin ( EN TILL ! ) Som om ungen inte har nog med kläder. Mamma kom förbi och hade med sig en burk med nybakta kärleksmums <3 Underbara mamma!

Nu har man trillat ner i soffan igen. Kollar på 2 1/2 män i väntan på att klockan ska slå tio då det är dags för Kungarna av Tylösand. Förnedringstv i toppklass. Alla skriver att de utnyttjas och alkoholen flödar vilket ju leder till att de gör bor sig. Men alla vet att sex säljer, och är man så dum att man ligger i tv och sedan tillåter att det visas så får man stå sitt kast sen. Jag gillar serien, speciellt maskinen. Han är väl den enda som verkar vettig. Men nog om det.

Har en son som tydligen vill hänga i mitt bröst nu. Arla är mitt mellannamn.

Mammas hjärta

Mammas hjärta


Oskuld


Då var det dags. Har länge funnits i tankarna att starta en blogg.
Men vad ska man skriva om?
Jag vet själv hur irriterad jag blir när man läser andra människors bloggar och de säljer ut hela sina liv. Givetvis är det underhållande aatt läsa om vissa saker men jag tycker att när man går in på VAD man gör i sängkammaren, då har man gått för långt.

Annars är jag ganska frispråkig, vilket säkert lär märkas. Den här bloggen kommer handla om mitt liv, precis så som jag vill leva det. Det kommer dagar som är skit och det kommer dagar man aldrig önskade tog slut.


Dagen hos mig har väl knappt startat. Pressen på föräldrar är ganska stor tycker jag. Man ska ha rutiner, sysselsätta sina barn och vara värsta "supermamman" . Även om jag och min son idag spenderar halva dagen i soffan så är man fortfarande en sjuhelsikes förälder. Vi knyter band, myser & bara burrar ner oss i varandra. Han i villkorslös kärlek och trygghet och jag i den underbara känslan av att ha tillfört denna underbara människa till mitt liv.



Ha en bra dag allihopa


RSS 2.0