Sweet

Igår blev det ett trevligt besök på Falbygdens Ost med Edwin & hans famor. Köpte på mig dessa underbara mousserande fläderdrycker, en ostbit, lite kex och Morfars Enebärsdricka. Mumma !
Förmiddagen bestod i mys och en långpromenad i snön med Mira och Edwin. Mira älskar snön så medans Edwin sov i solen så hoppa och busade vi i snön.


En busig Mira




Bök i snön

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu sitter jag här med Edwin i knät, älskade unge. Precis fixat 100mb/s bredband gratis från Telia året ut eftersom vi tydligen bor i en e-märkt fastighet. Så kan ni gissa vad jag ska roa mig med nu, ska ladda ner allt jag missat av alla olika serier så jag har en del att göra under jul & nyår när alla andra aktiviteter har julstängt. Hade tänkt träna men men ichias-nerv krånglar igen så kan knappt gå. Så ska töja lite snart så jag kan genomföra konditionsträningen med Josefine imorgon och tänkte be min man om lite mjukgörande massage efter det.


Förresten, vad ska folk göra på nyår? Eftersom vi är relativt nyblivna föräldrar så vill vi hitta på något skoj med ett par andra där det inte innebär att "supa skallen av sig" som folk tycks tro att nyår består utav.

Ha det fint.
Malin


Ny vecka.

Dags igen, ny vecka och nya tag. Helgen som vart var en trevlig sådan. Jag gjorde det, årets första utgång och den var faktiskt lyckad. Startade kvällen runt 18 hemma hos Hanna med sexparty, var ju på ett sådant hos Carro för inte alltför längesen så hade ju redan sett allt men trevligt ändå. Flickor, några glas och sex ( som samtalsämne ) är en bra kombo.
Träffade 2 gamla klasskompisar som man inte sett på år & dar, var skitkul. De var fortfarande lika underbara :)

Avslutade tidigt, man orkar inte festa som förr. Man ska ju kunna gå upp tidigt och ta hand om barnen, man vet ju aldrig vad dagen har att bjuda på.


I torsdags hade vi förresten lite besök. Vår nya hyresvärd kom hit för lite kontraktskrivning och diverse småprat. Nu är det bestämt, vi flyttar. Igen. Fast denna gången till ett hus, som vi letat och nu har vi hittat det. Jättefin trävilla, 2 plans med en helt underbar stor fruktträdgård. Fast först ska det renoveras så flyttar in gör vi på vårkanten. Känns lite ledsamt att flytta från Vadden eftersom vi stormtrivs men vi värdesätter en egen gräsmatta och lite mer frihet. Så till midsommar ska ni inte boka upp er, för då ställer jag & Hasse till med storkalas hemma på gårn :)

Nu ska jag ta min älskade son som slickar mig på armen, hungrig?


Underbart

Varit på gymmet tillsammans med Josefine och tränat konditionen, var riktigt roligt. En rejäl genomkörare men hade en bra dag så det kändes som man flög fram i skorna. Längtar redan tills nästa gång och kul att Josefine följde med :)

Imorgon smäller det. Ska bli skoj. Berättar imorgon när allt är klart.

Ha det fint!
Malin


Avnjuter en sån här, underbart god. Frysta hallon, mango och lite naturell lättyoughurt med vaniljsmak. Yummie !


Wow

Heelt sjukt. Säger inte vad. På ett bra sätt. Det gillar vi.

Nyss klivit innanför dörren, dagen har varit fullspäckad.. Imorse skotta jag fram bilen, drog ner till stan och plocka upp Josefine & Tilde så kila vi till babyrytmiken. Mkt trevligt idag med trevliga mammor. Snurra hem och tog emot Sanna som jag träffar alltför sällan, tyvärr. Men man har ju egna liv och aktiviteter som inte alltid överensstämmer med hennes så man får planera & passa in :) Mkt trevlig fika hemma hos oss iaf, blev väl det gamla vanliga snacket. SEX, mitt och Sanna main topic :) Hon kila sen iväg till tandläkarn och då begav jag mig för att hjälpa mami att handla lite mat med sitt gips.

Edwin redo för snön & Maxi

Ikväll är det tv-kväll här. Desperate och Cougar Town är det som står på schemat, men först lite mat i magen. TOAST , we love our toastmaster..fick den av hasses farmor i förlovningspresent och i vårat hus är den välanvänd.

Just det, köpte en ny adventsljusstake på Sköna Rum igår, love it.


Ha en fin kväll allihopa, yra inte bort i snön.
/Malin




Hans vs PiriPiri

Hahahha, har skrattat så jag vek mig dubbel. Kom hem från gymmet och satte igång med matlagningen. Hasse var med i köket och pilla och det hela slutade i att Hasse som för det första inte gillar starka saker stod och nästan spydde i diskhon. Hade 2 färska PiriPiri som jag fått utav svärmor att ha i matlagning.
Hasse fick för sig att provsmaka och efter lite mutning gick det vägen. Så många sekunder som han kunde tugga på denna skulle jag ge valfri "behandling" 
Han höll på att dö, spottade och fräste, såg ut som han skulle explodera & kvävas på samma gång. Han envisades också med att dricka vatten, vilket jag påpekade bara gör det hela värre. Slutade med att han ulkade ömsom åt en brödbit för att stilla den brinnande känslan i munnen.


Hans in pain :)


Annars har dagen bestått i ett besök på Barnkupolen. Jag måste säga att jag blev grymt besviken. Hitta ingenting, jo en overall för 1300, vilket skämt. Kanske blir bättre när barnen är ett par år men nu fanns det ju ingenting för små killar. Klädutbudet var i princip obefintligt. Så vi begav oss till Elins Esplanad och slog ihjäl ett par timmar där. Jag hittade en tröja på Gina till mig, supersöt, och så hittade jag faktiskt ett par byxor till Hasse på H&M  som han verkligen behöver och 3 bodys till Edwin och så en ursöt mössa till gullungen :)



Ha en fin kväll, det ska jag iaf! :)
Malin



Crap

Skit också. Jag och Elin hade bokat en kväll tillsammans, sisters night out. Vi hade tänkt att på på galan på valhall, titta på svettiga, vältränade manskroppar uppe i ringen men icke sa nicke. Elin hade tagit ledigt från jobbet men fick nu beskedet att vikarien som skulle jobba för henne ringt och sjukanmält sig. Så tyvärr blev kvällen inställd och Hasse kan inte följa med för Edwin har ingen barnvakt eftersom mamma är nygipsad och farmor är i Göteborg. Ringde Sanna men eftersom det var lite snabbt inpå, 1 timma, hade hon annat för sig ikväll.

Så nu spenderas kvällen hemma, självklart supertrisst att det inte blev något men jag & Hasse får lite tid för varandra. Och jag ska ju faktiskt iväg på sexparty och första utgången på över ett är nästa helg så jag tar igen det då.

Nu ska jag joina min min som skivar grönsaker. Dags för lite mat.



Var på babysim idag igen. Bilden är dock från Edwins första bad då han dök <3


Ost

Idag har jag käkat alldeles för mkt utav den varan, känner mig som en ostboll. Svullen och jäklig.
Hämtade upp mamma från sjukhuset i Falköping och tillsammans åkte vi till Falbygdens Ost för att gå på deras julmarknad. Köpte en del små ostar, lite kex och en himmelskt god mousserande fläderdryck.

Efter det svängde vi förbi Kinnarp för att köpa lite kläder till Edwin, blev 2 bodysuits, en mössa och en mysfilt. Har haft en underbar dag med mamma min, längesen det bara var vi. Edwin var ju förstås med men han kan ju inte delta i samtalen. Han blev nertittad i sin vagn av alla pensionärer som marknaden förövrigt bestod utav. Nyss kommit hem vilket gjorde att jag inte hann besöka Barnkupolen som öppnade idag men det får bli en annan dag.

Nu ligger Edwin i gymmet och Mira har fått sig ett bad som var välbehövligt efter de 2 senaste veckornas väder, själv ska jag ta på mig mina mysigaste mysbyxor och burra ner mig i soffan. Är fruktansvärt trött.

So long.
Malin

Bil


Ååh igår äntligen gjorde jag mitt första skivstångspass på flera år. Var skoj även om passet i sig inte var så intensivt utan mest segt. Jag vill ha många repetioner, varva snabba och riktigt sega men men. Hade med mig Hasse vilket roade mig att se honom pusta & frusta brevid mig, men för att vara otränad så gjorde han en helt okej insats. Tror ni att han känner det idag i musklerna ! :)

Jag längtar redan tills nästa gång men just nu ska jag låta musklerna återhämta sig lite först så jag inte får massa inflammationer som när jag tränade för ett par år sedan. Blir lätt att man bara tränar & tränar och inte lyssnar på att kroppen faktiskt behöver vila.


Nu har jag precis slagit ner stjärten i soffan efter en sväng till Tidaholm där vi kikade på en bil. Riktigt sunkig och inget vi ville ha så istället kikade vi på en liten Nissan Micra här i Skövde. Vi har insett att 2 bilar vore skönt då Hasse behöver en bil att pendla i till jobbet och jag behöver bilen hemma ibland. Så fick bli en liten Micra, ful som stryk men billig i drift och det kan vara skönt att lägga pengar på annat än bensin i litervis ..


Tänkte strax slänga mig i sängen med min nya bok "Mannen under trappan" .
Imorgon väntar ett besök på barnkupolen tillsammans med mamma Sanne och Lykke, sen ska jag hämta mami i Falköping där hon opererat handleden. Så vi ska ta en trip till Falbygdens Ost och deras julmarknad.

Nej, dags att mjölka lite. Ha det fint!
M


Slöa

Äntligen har Edwin somnat, lilleman har varit vaken sen halv nio imorse så det har varit full rulle med bad, mat och lek. Så nu har vi intagit sängläge för en powernap, men innan det tänkte jag plöja ett par sidor i min bok. Ikväll blir det skivstång, tänkte se om jag får med mig min man på det om mamma eller svärmor kan passa Edwin . Så skönt att träna och få fokusera på sig själv lite. Just det, vi har en sak att berätta... Snart så... Inte än :) Ha en fin dag M

Söndagsångest

Söndagsångest, det var längesen man hade. Vilket förövrigt är underbart. Jag njuter av tiden tillsammans med mitt barn, av att få se de små framsteg han gör varje dag. Vem vill gå upp till jobbet när man kan mysa med det underbaraste som finns?!

Idag har vi förövrigt tagit det lugnt, haft det mysigt med pappa Hans eftersom det är fars dag, hans första dessutom. Så 2 presenter får han, varav en är lite försenad :) Lägger upp bild när jag hämtat den.
Igår mötte vi upp Josefine & Tilde för lite babysim, Edwin hade dock inte vilat sin välbehehövda middag vilket märktes då han inte alls var lika glad. Han var inte ledsen men inte lika oberörd som annars. Men vi dök lite igen och flöt runt där i det varma vattnet. Freddy tog ju ett jättefint undervattenkort på Edwin från första gången så ska se om jag kan få tag på det & lägga upp. Han är så söt min lilla prins.

Nu är det inte många timmar kvar av söndagskvällen men tänkte kika på Jersey Shore innan jag slänger mig i sängen. Imorgon väntar en sångstund i Däldernas Kapell eftersom det inte är något på tisdag i stan. Sen tänkte jag överlämna Edwin till Hasse ett par timmar när han kommit hem från jobbet för jag tänkte ta en sväng till gymmet och röra lite på dököttet.

Ha det fint.
M








Fredag

Ååh har inte skrivit på en evighet känns det som , men har varit så fruktansvärt trött och har helt enkelt inte haft lust. Igår kom tom Hasse och sa det att, du har inte bloggat på länge, så nu är det väl dags. Mest för min skull, för att lätta på trycket lite. 

Har inte hänt så mkt i veckan, i måndags träffade vi Carro och lilla Milo, blev en promenad till Däldernas kapell för lite sångstund men måste säga att jag förderar stan. Roligare visor, ramsor för såväl mamma som barn.  
Tisdags babyrytmik sen slöa vi i soffan medan snön yrde utanför. Edwin uppskattade inte när det blåste in i vagnen på vägen hem från babyrytmiken kan jag lova, så vi gosade ner oss hemma.

Men igår, ja då gjorde vi debut på gymmet jag & Josefine. Blev ett aerobicspass för att starta lite lätt efter snittet. Gick över förväntan men jag vet inte om jag kan påstå att det var jobbigt. Det som isf var lite jobbigt var styrkedelen, armhävningarna och när vi skulle ligga plankan. Förövrigt var det skoj så nu läntar jag till jag får köra skivstång igen, som jag längtat. Det var väl ungefär samtidigt som jag & hasse träffades som träningen hamnade på efterkälken..och tro mig, det syns! Men ingen är gladare än mig för det, för nu har jag e underbar man, en underbar son och en underbar hund.

Idag var det återbesök på MVC, både bra & dåligt. Snittet såg jättefint ut och allt annat var bra men jag får inte träna som jag vill, än!! Får inte hoppa och skutta (vilket aerobicstimmen förövrigt bestod av) och inte heller lyfta tungt. Sen kom vi in på preventivmedel, alltså vilken härva. Jag hade bestämt mig för p-sprutor eftersom p-stav inte funkar längre på mig och p-piller varken får eller vill jag äta. Men hon sa att det var ett dåligt alternativ eftersom man kan få väldigt svårt att få barn igen när man slutar, kan ta upp till flera år när man börjar försöka. Nej tack. Så hon föreslog hormonspiral, någon som vet om denna är att rekommendera?

Nu inväntar jag Emily, som jag knappt sett de senaste månaderna. Saknar henne otroligt men när det är segt med jobb här i stan så måste man ju ibland flytta på sig. Och Göteborg ska vara glada att ha henne. :)
Kvällen kommer bestå av mys & prat.

Ha en fin kväll!


Mammas älskling i soffan


Saturday

Shit vad tiden springer iväg. Nu är det i alla fall lördag vilket betyder att Hasse är ledig och vi kan spendera lite tid tillsammans, alltså.. SOFFHÄNG.
Nej även om vi just nu ligger i soffan hemma hos min mamma så är dagen fullspäckad. Ska strax ta tag i oss och fixa iordning här, efter min lillebror som slutade veta vart diskmaskinen var belägen så fort mamma åkte iväg till Norge. Sen är det dags att dra hemåt, hämta bikinin..det är dags för Edwin debut på badhuset :)
Lilla Tilde följer med och plaskar i vattnet också så det ska nog bli kanon.

Haft en skum natt, drömde helt knasigt.
Kom ner i vardagsrummet efter att ha spenderat natten hos mamma och hittar Edwin liggandes vid hennes bröst och tuttar. Hon verkade tycka det var helt normalt men jag blev både sur & äcklad. Tur att det bara var en DRÖM men kan inte i för allt i världen förstå varför jag skulle drömma något såå sjukt eftersom mamma aldrig skulle komma på tanken.
Jag är så fruktansvärt glad att alla i Edwin närhet tar hand om honom bra, och framförallt på det sättet som Hasse & jag vill. Jag vet inte hur många inlägg jag läst på familjeliv där mammor tyckt att svärmor "tar över" Fy fan vad jobbigt det måste vara. Min svärmor är underbar, såväl mot Edwin som mot mig och jag tycker det är skönt att bara kunna lämna över honom ibland och veta att han är i goda händer.

Nog om det.

Nu ska jag väcka min man som "blundar" i soffan, det är så han säger när han somnat - Haha.

So long



Edwin & Tilde på sin senaste playdate ! :)

Skit

Dagen i helhet har sugit men den bjöd på ett par godbitar & det är väl de man får skriva om.

Träffade Josefine & Tilde hemma hos dom i deras fina lägenhet. Edwin och Tilde fick mysa på en filt tillsammans och efter lite gnäll och gråt så gick det kanon. Skönt för mamma att få prata av sig lite också. Sprang ner en sväng på stan för att fixa lite kort men det skulle ta en vecka så då fick det bli en annan gång istället när jag inte släpar på Edwin och jag har en hund väntandes i bilen (som förövrigt hade tagit sig ett smakrov på cdspelar-fronten i bilen, hur hon nu lyckats trycka loss den) Trots några skönhetsfel som tandmärken och en avbiten volymkontroll funkar den perfekt :)

Nu sitter man hemma hos mamma som åkt till Norge. Tomt i hela huset för brorsan har handbollsträning. Så vi beger oss till Närköp för att handla lite frukt & gotte !

/M

Måndag


Startade dagen med en dusch , det var dags för Edwin att duscha för första gången och han gillade det skarpt. Tur det, skönt att faktiskt kunna duscha honom istället för att bada i baljan, speciellt nu när vi ska göra premiär på babybadet på lördag. Tänk vad stor mammas lilla kille blivit.

Annars var det en lugn dag, tog en tripp till Maxi för att handla lite mat och nu ikväll så tog vi oss en promenad till biblioteket. Hittade en bok med rim och visor som inkluderade övningar för Edwin. Han gillar ju musik, precis som resten av familjen och jag tycker det är viktigt att få in så mkt musik i mitt barns liv som det bara går.
Finns inget som går upp mot lite musik när man är nere eller när man vill orka det där "lilla extra" på löprundan.

Nu ska vi lägga lillkillen innan det är dags för lite mys i soffan framför Pensionärsjävlar.




Jag & Edwin i höstsolen <3

RSS 2.0